Menukaart | RESTAURANT

RESTAURANT IS OPEN VOOR LUNCH & DINER

DONDERDAG VAN 17:00 TOT 22:00 VRIJDAG VAN 15:00 TOT 22:00 LUNCH EERDER OP AFSPRAAK MOGELIJK
ZATERDAG & ZONDAG VAN 12:00 TOT 22:00

HET ONDERSTAANDE MENU VERANDERD WEKELIJKS MET NIEUWE SEIZOENSGERICHTE GERECHTEN.

HET MENU IS EEN VOORBEELD EN HET KAN ZIJN DAT GERECHTEN DIE U ZIET ALWEER VERVANGEN ZIJN


NAGENOEG ALLE ONDERSTAANDE GERECHTEN KUNNEN 1 DAG VAN TE VOREN VOOR TAKEAWAY BESTELD WORDEN.
VOOR GROTE BESTELLINGEN DOEN WE OOK CATERING OP SERVIES.
BEL (0334332070) OF MAIL (info@mazoki.nl) UW BESTELLING DOOR.

TAPAS KOUD
kleine en voorgerechten om te delen

Brood & MAZOKI boter | 5

Brood | 2

Olijven gemarineerd | 4

Paddestoelen gemarineerd & geroosterd, persillade | 6

Truffelmanchego, kweepeergelei | 7

Worst van het Ibericovarken, salchicon, chorizo, fuet & morcilla | 8

Serranoham Reserva & Coppacolla, (18 maanden) kapperappels, tarallini | 11

Pata Negra; Ham van het Iberisch varken 30 maanden gerijpt, picos | 15

*Vleeswaren worden geserveerd met pane carasau & kapperappels

Boquerones; Witte ansjovis uit Cantabrico van Zallo® & wilde venkelpesto | 7

Ansjovis uit Cantabrico van Zallo®, gremolata, Aberquina olijfolie | 7

Blikje Sardientjes van Nuri®, de beste uit Portugal | 8

Keuze uit : *Olijfolie  *Pittige olijfolie  * Pittige tomatensaus 

Humus; crunchy chili olie, spicy pitten, gefrituurd brood | 8

Carpaccio van gegrilde courgette, babyperzikjes, truffelcreme, PX stroop, geschaafde comte | 11

Faux gras paté van belugalinzen, paddestoelen en walnoten, kruidencroutons | 9

Geroosterde groenten, Moscatelrozijnen, romanesco (pittige saus van tomaat en amandelen) | 11

Terrine van geitenkaas & Taggiasche olijven,  tomatenjam, walnotensalade | 12

Fattoush salade van komkommer, tomaat, radijs, ui, bloemkool, za’atar, verse kruiden, | 9 granaatappeldressing, krokant Libaneesbrood.  |

Vitello tonnato,  slowcooked kalfsvlees, klassieke tonijnsaus, kappertjes | 12

Paté van eend & eendelever, gekonfijte zoete zilveruitjes, croutons | 14

Gemarineerde zalm little gem, green goddesdressing, zeewierkaviaar, furikaké | 14

Gerookte zalm,  Russische salade, zacht gekookt ei, salsa verde | 13

Tostada Iberico sparerib zonder rib, geroosterde bbq koolsalade, avocado, |     15               chipotle cocktailsaus, jalapeños

 


TAPAS WARM
kleine en voorgerechten om te delen

St Marcellin uit de oven, ingelegde druiven, witte wijnstroop | 12

Baklava met gekonfijte tomaat, feta, amandel & dadels, venkeltatziki, gefrituurde kappertjes | 10

Geroosterde aubergine, knoflookhangop, tomatenchutney, Za’atar  | 10

Zoete aardappelfrietjes & chipotleaïoli | 7

MAZOKI’S Patatas Bravas | 6

Kroketjes 4st. | 8

-Bakkeljauw, chipotleaïoli

-Paddestoelen, truffelmayonaise

-Ibericoham, kweepeeraïoli

Amanda’s chicken wings, huisgemaakte spicy tomatenketchup | 8

Marcel’s meatloaf, gecarameliseerde uienjus, zoetzuur van Kesbeke | 8

Inktvisringen gefrituurd met zout & peper, citroenmayonaise | 9

Chorizo in krokant filodeeg, geroosterde tomatensalsa, witte wijnstroop  | 8

Pasteitje krab, bladerdeeg gevuld met krab en bisque van garnalen| 7

Albondigas, Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus, Parmezaanse kaas   | 8

Tosti Harry’s bar gruyére, gerookte mozzarella, prosciutto  | 8

Arrancini arroz de pato (portugese nassibal van eend) little gem,  | 11           

salsa van sinaasappel, px rozijnen & lenteui, zwarte knoflookaïoli

Miniburger porchetta, Berkshire varkensburger met knoflook, peper, | 5                  

venkel en rozemarijn, aïoli en rucola                                                               

Italiaanse kalfsstoof, romige polenta met Petit doruval, gremolata  | 15                                                                                  

Black Tiger Garnalen gebakken in olijfolie, knoflook & rozenharissa | 15

Kort geroosterde tonijn, gekonfijte uien, px sherryrozijnen, kappertjes, rucola | 15

Hertenbiefstuk, kastanjepuree, portsaus, schorsenerenchips  |  15

Paella Valencia Rijkelijk gevuld met snijbonen, doperwten, zwarte bonen,  | 16,50         kippendij van vrije uitloopkip, inktvis, rode mul mosselen, grote garnalen               geserveerd met zwarte knoflookaïoli 

&MORE
GROTE gerechten om te delen 

Entrecote grainfed Angusbeef 300gr gesneden, marsala paddenstoelensaus, rucola, Aberquina olijfolie, Parmezaanse kaas, rozemarijnaardappelen  | 37,50

DESSERTS

Witte chocoladeparfait met nougatine, frambozensaus, gebrande Italiaanse meringue, roze peperstengels | 9

Chocoladetaart “nemesis”, dulche de leche, olijfolie, Maldonzout | 9

Sticky toffeecake, warme toffeesaus, mascarponeroom, krokante pecan’s | 9

MAZOKI’S MESS    dessert om te delen voor twee personen | 22

Passievruchtenroom & krokante meringue, verschillende vers fruit, chocosprinkels, rode wijnstroop, oublierolletjes, suikerwafels, gebrande Italiaanse meringue, vanille-ijs, bloedsinaasappelsorbet
voor elk extra persoon | 10

MAZOKI’S CHEESE
voor 3 kazen | 12
voor 5 kazen | 15

Geserveerd met bijpassend garnituur

DESSERT WIJN

Pineau des Charentes | 5
Moscatel | 5,5
Pedro Ximenez | 6,5